Jakten på en pannlampa

Att jag gillar kläder och mode är väl ingenting att sticka under stol med. Jag har alltid varit förundrad över hur kläder kan ändra hela din personlighet och tillåta dig att bli någon annan för en stund.

Men så är det ju så att åren tickar på, och mat som tidigare rann genom systemet måste numera förtjänas och tränas. Skämt åsido, jag tycker om att hålla mig i form. Det går väl liksom lite hand i hand med att bry sig om sitt utseende på något sätt.

Min bästa träningsmetod är att göra det som är roligt. Jag hatar gym men älskar att jogga. Löpning har blivit ett av mina stora intressen och jag märker också vilken positiv inverkan detta har på mitt psyke.

Eftersom vi bor i ett land som halvårsvis är ganska mörkt så är det en fördel att införskaffa en välpresterande pannlampa om du ska ut och jogga. Jag köpte in min tredje pannlampa från Fenix, och jag måste säga att detta är faktiskt strået vassare än sina föregångare (som jag båda lyckades tappa bort på grund av att jag lägger ifrån mig saker lite varstans). Det jag tyckte mest om med den här pannlampan var dess smidighet och stilrena utformande. Utöver det så var själva ljuset överlägset alla de andra lampor som jag prövat. Jag såg både stigen och skogen, om du förstår hur jag menar. Den kändes verkligen anpassad för sitt syfte och lär nog läggas till i standardutbudet hos många återförsäljare av träningsutrustning eller belysning. Jag såg även i en artikel att Fenix nyligen blivit omnämnd som en väldigt bred leverantör, då deras lampor sträcker från ficklampor till arbetsbelysning och fordonsljus. Bra jobbat, Fenix!